‘Rruga drejt…’, me Muhamed Zeqiri. Të ftuar Ismet Ramadani, analist politik, Mirjana Malevska, profesor universitar dhe Gjuner Ismail, analist politik. Debatohet rreth zhvillimeve te fundit politike në vend të ndërlidhura me koalicionet etnike mes partive politike maqedonase. Në çfarë drejtimi shpien vendin këto koalicione? Për më tepër ndiqni emisionin në vazhdim…

Loading...

Shpërndaj me

Loading...