Debati i ashpër mes Talat Xhaferrit, ministër aktual i mbrojtjes dhe ish komandant i UÇK-së dhe Stojanço Angellov, kryetar i partisë Dinjiteti dhe ish komandant i forcave të sigurisë maqedonase. Debati ndonëse i ashpër dhe i përcjellë me shumë replika dhe kundër replika, në fund dy bashkëbiseduesit me iniciativë të udhëheqësit të emisionit Muhamed Zeqiri, i shtrinë dorën njëri tjetrit në shenjë porosie për qytetarët se çdokush duhet të kontribuojë për një të ardhme të mirëfilltë dhe të përbashkët.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...