Fyerjet dhe ofendimet në fushat sportive vështirë se do të tejkalohen po që se të njëjtat nuk sanksionohen me ligj. Ky ishte konstatimi i përbashkët i të ftuarve në emisionin e mbrëmshëm ‘Rruga drejt…’ ku u debatua rreth mundësisë se sa sporti mund të ndikoj në tejkalimin e paragjykimeve, çështje kjo që assesi të tejkalohet me politikë.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...