‘Rruga drejt…’, i ftuar lideri I opozitës Branko Cërvenkovski. Debatohet rreth zhvillimeve të fundit politike në vend, me theks të posaçëm votëbesimi i qeverisë dhe raporti i Komisionit Evropian. Na ndiqni…

Loading...

Shpërndaj me

Loading...