Federata Evropiane e Hendbollit, sfidat e planifikuara në muajin maj, do t’i zhvendos në muajin gusht. Tani me idenë e re, Liga e Kampionëve dhe Kupa “EHF”, do të fillojnë në muajin qershor, për çka do të zhvendosen terminet e turneut “Fajnëll Four”. Më saktë, “Fajnëll Four” i Kupës “EHF” është caktuar më 29 dhe 30 gusht, ndërsa përfundimi i Ligës së Kampionëve, në konkurencën e femrave, do të zhvillohet më 5-6 shtator në Budapestë. Ndërkohë “Fajnëll Four” në Ligën e Kampionëve, te meshkujt, nuk do të zhvillohet më 30 dhe 31 maj, por më 22 dhe 23 gusht. Terminet e reja do të ndikojë edhe në sfidat eliminatore të kombëtareve, andaj priten data të rejë të sfidës eliminatore për Botërorin në Egjipt, në mes Maqedonisë dhe Francës.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...