Në Dubai gjendet hoteli i vetëm në botë me 7 yje. Ai është i vendosur brenda një kulle 321 metra. Është një çudi arkitekturore që e bën një nga destinacionet më të mira turistike në botë. Në hotel janë 202 suita luksoze dhe ofrohen shumë shërbime të tjera. Turistët gjithashtu kanë mundësinë e rregullimit të vëllimit të dritës dhe muzikës përmes një telekomande.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...