Sean Paul dhe Dua Lipa tashmë kanë publikuar klipin e këngës “No Lie”, këngë kjo e cila kishte të publikuar audion gjatë muajit nëntor.

Deri tani ky edhe është bashkëpunimi i fundit i Duas.

Klipi i këngës “No Lie” të ngjason me një botë imagjinare dhe si çdoherë Dua Lipa me stilin e saj të vecantë dhe të mrekullueshëm, për më shumë shikoni klipin më poshtë:

Shpërndaj me