Marko dhe Marija Millosheviç, djali dhe vajza e Mirjana dhe Slobodan Millosheviçit, nuk lejojnë që nëna e tyre të varroset në Serbi.

Mirjana Markoviç, gruaja e ish-presidentit të Serbisë dhe Jugosllavisë, Slobodan Millosheviç, ka ndërruar jetë mbrëmë në Moskë të Rusisë, në spital ku ishte duke u mjekuar përgjatë një muaji. Vendi dhe koha e varrimit nuk bëhen të ditura, mirëpo është ende e paqartë nëse e ndjera do të varroset afër burrit të saj në Pozharevac, apo në Moskë ku kishte kaluar 16 vitet e fundit, shkruar Kurir.

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...