Të gjitha vajzat ëndërrojnë të gjejnë një partner ideal për të kaluar jetën. Por, “ideali” është vështirë të gjendet, pasi fillimisht duhet të plotësojë disa cilësi.

Shpatullat e gjera, trup i gjatë dhe një stil të bukur veshje janë disa prej tipareve që gratë shikojnë dhe pëlqejnë tek një mashkull.

Por më e rëndësishmja, dëshirojnë dikë që do të jetë i besueshëm dhe i sinqertë. Në këtë grup bëjnë pjesë dhe meshkujt gjermanë.

“Bright Side” ka identifikuar 7 arsye bindëse pse meshkujt gjermanë mund të jenë partnerët e përsosur.

Janë të gjatë dhe kanë shumë stil në të veshur.
Janë ekstremisht të zgjuar por të përulur.
Janë të kujdesshëm dhe të sjellshëm.
Adhurojnë modën e vjetër.
Janë të turpshëm.
Janë shumë të sinqertë dhe nuk mashtrojnë.
Janë të përpiktë, nuk vonohen kurrë.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...