Dielli do të kthehet në një “top kristali”- në 10 miliardë vjet kur të vdes, shkencëtarët kanë gjetur.

Astronomët identifikuan provën e parë të drejtpërdrejt që yjet e vjetra kthehen në gur, kur ata mbarojnë dhe fillojnë të shuhen.

Shkencëtarët gjetën një numër të madh të  yjeve që tregonin shenja se ata ishin ftohur- dhe treguan shenja që po ktheheshin në shkëmb.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...