Naseri është një artist i dëshmuar që me talentin e tij ka realizuar projekte të cilat mbahen mend gjatë.

E viteve të fundit po bën bujë me rolin e “Xhek Setrës” në serialin vendor “Çka ka shpija” duke thyer rekordet e shikueshmërisë.

Një ‘intelektual’ pa shkollë, një zot shtëpie që pretendon se fjala e tij dëgjohet, ndërkohë që secili realizon teket e veta.

Kjo është pak a shumë realiteti në vend që aktori e paraqet përmes serialit.

Ai është i martuar dhe ka një djalë, të cilin shpesh e publikon në rrjetet sociale. Ai vlerësohet të jetë një bashkëshort dhe baba i mrekullueshëm.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...