Asllë pranon të bëj divorcin nga Ferhati.

Idili vëren se në mes Jeterit  dhe Azadit ka më shumë se miqësi.

Xhunejt i premton Azadit bashkëpunim kundër Namikut nëse ai e punëson në çifligun e tij.

Çfarë ka në mëndje Azad? Ndërkohë që Ferhat ndjek Asllën, makina ku ndodhet kjo e fundit bën aksident para syve të tij. Çfarë do të ndodhë me të?

Një lajm i bukur do të vijë për Asllën dhe Ferhatin…

Loading...

Shpërndaj me

Loading...