Çmimet e naftës shënuan rritje mëngjesin e kësaj të hëne. Kështu, treguesit referencë për naftën e papërpunuar evropiane, Brent, u rritën me 2 cent dhe u tregtuan me 71.23 dollarë amerikanë për fuçi. Ndërsa treguesit referencë për naftën e papërpunuar amerikane, WTI, u rritën me 8 cent dhe u tregutan me 62.49 dollarë amerikanë për fuçi. Indeksi i çmimit të arit avancoi me më pak se 0.05 për qind dhe u tregtua me 1,284.15 dollarë amerikanë për onz.
Loading...

Shpërndaj me

Loading...