Çmimet evropiane të gazit natyror këtë javë kanë prekur nivelin më të ulët në 10 vitet e fundit kjo ndodh gjatë periudhës së luftës tregtare midis dy prodhuesve më të mëdhenj në botë SHBA-ve dhe Rusisë.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...