Një çift i martuar amerikan postoi një video që tregonte momentin kur një burrë dhe grua me dy makina të ndryshme shkojnë në punë. Në fakt, burri u largua së pari nga garazhi me makinën e tij, dhe më pas u ndal për të lejuar veturat tjera të kalojnë në rrugë. Pas kësaj, del gruaja e tij, por pasi që nuk përdori pasqyrat e pasme, kështu e pësuan të dy makinat.

Por, çfarë ndodhi më pas, ju sugjerojmë të shikoni videon e mëposhtme.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...