Prokurorja Publike për ndjekje të krimit të organizuar, Vilma Ruskoska mbrëmë është propozuar direkt nga kryeministri Zoran Zaev që të jetë në krye të PSP-së.

Sipas listës anketuese që e ka dorëzuar deri te Komisioni Shtetëror për parandalim të korupsionit kur edhe ishte emëruar prokurore publike në emër të saj ka paraqitur shtëpi pushimi në Shkup, prej 50 metrave katrorë, e vlerësuar rreth 410 mijë denarë dhe banesë në Shkup, prej 80 metra katrorë e vlerësuar 1,9 milionë denarë.

Fleta anketuese e kompletuar mund të gjendet në këtë lidhje./Alsat

Loading...

Shpërndaj me

Loading...