Është ndër më të komentuarat e momentit.

Karriera e saj pavarësisht sukseseve të shumta, përfshinë shumë skandale, mirëpo në shumë intervista ajo e ka dëshmuar një gjë, që është një nënë dhe bashkëshorte e lumtur.

Tuna u rikthye fuqishëm pas një pauze gjatë së cilës me shumë përkushtim është kënaqur në rolin e nënës, e që këtë e ka treguar publikisht.

Tema për të cilën është përfolur shumë së fundmi ka qenë edhe konflikti me kunatin e saj, Robert Berishën, me të cilën një kohë të gjatë nuk i ndali thumbimet.

Shpeshherë në llogarinë e saj Tuna bën postime të çuditshme e që nuk dihet se kujt i adresohen, a janë thumbime apo me çfarë kanë të bëjnë, por kjo e undit një gjë e tregon qartë, një maskë e blerë por që lidhur me këtë, ajo nuk ka dhënë as edhe një detaj.

Loading...

Shpërndaj me