UEFA ka bërë të ditur se asnjë person nuk do ta sfidojë presidentin aktual të këtij organi qeverisës së futbollit në Evropë, Aleksander Ceferinin, në zgjedhjet e ardhshme për pozitën e presidentit.Zgjedhjet do të mbahen në Romë më 7 shkurt, por tani këto zgjedhje do të jenë vetëm si formalitet pasi që Ceferini do të jetë i vetmi kandidat. Në këtë kohë do të zgjidhet edhe pozita e zëvendës presidentit të FIFA-s, si dhe anëtarët e Këshillit të FIFA-s.

Loading...

Shpërndaj me