Gjykata e Arbitrazhit Sportiv (CAS) ka refuzuar kërkesën e Skënderbeut për pezullimin e vendimit të UEFA-s. Në këtë mënyrë, kampionët e Shqipërisë nuk do të mund të luajnë në asnjë kompeticion evropian për 10 vitet e ardhshme dhe do të paguajë 1 milion euro gjobë.

Njoftimi:
“Gjykata e Arbitrazhit për Sport (CAS) ka hedhur poshtë kërkesën për masat e përkohshme të paraqitura nga klubi shqiptar i futbollit KS Skënderbeu në të cilin kërkoi të qëndrojë ekzekutimin e vendimit të lëshuar nga Trupi i Apelit i UEFA-s më 26 prill 2018.

Më 29 mars 2018, Trupi i Kontrollit, Etikës dhe Disiplinës i UEFA (UEFA CEDB) gjeti KS Skënderbeu përgjegjës për aktivitete të ndryshme të ndreqjes së ndeshjeve dhe lëshoi një vendim në të cilin

Klubi shqiptar ishte përjashtuar nga pjesëmarrja në Klubet e UEFA-s për të cilat do të ishte kualifikohen gjatë dhjetë viteve të ardhshme dhe i kanë urdhëruar klubit të paguajë një gjobë prej 1.000.000 euro.

Loading...

Shpërndaj me