“Birraria e Shkupit” me platformë të re të komunikimit nis shënimin e 95 vjetorit të krijimit të brendit të birrës “Skopsko”. Siç njoftojnë nga kompania, element bartës në platformën e re është video-ja që e përçon mesazhin “si ind i lidhur social që vazhdon të thërret për bashkim”. Në periudhën e kaluar, në tregun e këtushëm plasoheshin disa shtesa të brendit, siç janë “Skopsko Radler”, “Skopsko Cresha”, “Skopsko Temno”, “Skopsko Smooth” dhe “Skopsko Nefiltrirano”, me çka siç shprehen nga “Birraria” vetëm se konfirmohet roli i birrës “Skopsko” në treg.

 

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...