Me vendimin e sotëm të Komisionit Rregullator për Energjetikë (KRRE) çmimet me pakicë të benzinës EUROSUPER BS 95 dhe EUROSUPER BS 98 shtrenjtohen për gjysmë denari për litër. Çmimi i EURODIZEL-it edhe këtë javë mbetet i pandryshuar.

Kështu që EUROSUPER BS 95 do të shitet për 67.00 denarë për litër, EUROSUPER BS 98 do të shitet për 69 denarë për litër ndërsa EURO DIZEL do të vazhdoj edhe këtë javë të shitet për 62 denarë për litër.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...