Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, pas deklaratës së Arta Toçit se përfaqësuesve të BDI-së në Qeveri nuk u dëgjohet zëri, sfidon Aleancën për Shqiptarët që të marrin dhe t’I bëjnë publike stenogramet e  mbledhjeve qeveritare, për të parë se kush në të vërtet ka mbrojtur interesat e shqiptarëve. Sipas tij edhe kur është diskutuar rreth Ligjit për Gjuhën Shqipe, anëtarët e ASH se kanë parë të arsyeshme  të jenë të pranishëm, por kanë udhëtuar jashtë shtetit. Toçi reagon se kjo nuk është e vërtetë.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...