Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, thekson se BDI këtë radhë do të ketë edhe vija të kuqe se me kë do të bëjë koalicion  për formimin e Qeverisë. Sipas tij , kjo parti nuk do të bëjë koalicion me asnjë subjekt që do të tentojë të mos pranojë Marrëveshjen e Prespës, Marrëveshjen me Bullgarinë dhe  Ligjin e Gjuhëve.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...