Nga eksplodimi i një makine bombë, sot në Bagdad kanë mbetur të vdekur së paku 23 persona, ndërsa janë plagosur më shumë se 45 persona tjerë.

Shpërthimi ka ndodhur në lagjen shiite në jug të kryeqytetit irakian dhe sipas policisë, shpërthimi është kryer  në një rrugë të mbushur me njerëz.

Shpërndaj me