Drejtori i agjencionit taktiko-operativ, ATO, Zoran Angelovski ka zbuluar se në rastin “Reket”, agjencioni ka ndjekur komunikimet dhe ka dëgjuar bisedat e të dyshuarve. Edhe pse kërkesat për ndjekje të komunikimeve ATO i merr me identitet të fshehur, sigurisht është ndjekur edhe ndonjë numër telefoni i tyre.

Ai këtë e ka deklaruar pas vizitës së tij në komisionin e Qeverisë për mbikëqyrje të komunikimeve. Kryetari Emil Dimitriev ka deklaruar se për momentin janë përgjuar 159 numra të telefonit.

Për të gjithë, komisioni ka konfirmuar se ATO-ja posedon urdhëresa të rregullta nga gjykata./Alsat

Loading...

Shpërndaj me

Loading...