Atixhja e filmit “Toka e mjaltë”, sot në konferecën e mbajtur nga ekipi i filmit, ka thënë se mesazhin pas ceremonisë së çmimeve Oscar do ta japë nëpërmjet këngës.

Në hapje të konferencës, ajo këndoi një këngë për tokën e mjaltë.

Atixhja me historinë e saj në film, çiltërsinë, sinqertitetin dhe dashurinë, e ka bërë për vete jo vetëm publikun në Maqedoni por edhe publikun në botë.

 

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...