Arta Toçi nga Aleanca për Shqiptarët thotë se BDI-ja për të është shembull, po shembull se si nuk duhet të funksionojë një parti politike. Sipas saj duke qenë në Kuvend, por edhe në Qeveri rreth 6 muaj me BDI-në, ka parë se si BDI funksionon, si sillet dhe çfarë qasje ka duke qenë në Qeveri. Toçi thotë se as zëri nuk u është dëgjuar.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...