Gjatë ditës së djeshme diku rreth orës 16:50 minuta, në rrugën “Vonvardarksa”, në Tetovë është privuar nga liria 29 vjeçari me iniciale I.I. nga fshati Sedllarcë e Epërme, tek i cili gjatë kontrollit nga ana e zyrtarëve policorë është gjetur dhe konfiskuar një sasi e drogës “Kokainë”. Pas dokumentimit të plotë të rastit, kundër I.I. do të ngritët kallëzim penal adekuat.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...