Sfida në mes Sileksit dhe Skopjes, është anuluar dhe nuk do të zhvillohet sot në Kratovë. Shkak është terreni I vërshuar me ujë , e cila nuk ka mundur të sanohet me kohë dhe delegati së bashku me arbitrat kanë vendosur që mos të zhvillohet kjo sfidë. Në ditët në vijim , do të mësohet termini plotësues. Ndërkohë derbi në Tetovë, nis me 20 minuta vonesë për shkak të pastrimit të terrenit në stadiumin e Tetovës. Tre ndeshjet e tjera nisin në 14.00.

Shpërndaj me