Sot në gjykatë u dorëzuan dy kërkesa për anulim të seancave gjyqësore për rastet “Trajektorja” dhe “Transporter” të PSP-së. Kërkesat erdhën nga Prokuroria Shtetërore Publike dhe Prokuroria Speciale Publike.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...