Zëvendëskryeministri për Çështje Ekonomike, Koço Angjushev dhe ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi sot do të mbajnë takim pune me përfaqësuesit e kompanive që janë anëtare të Odës Ekonomike të Maqedonisë.

Në takim do të diskutohet për masat e propozuara në “Planin për zhvillim ekonomik”, të cilat duhet të kushtëzojnë përmirësim të konkurrencës dhe rritje të investimeve, me qëllim nxitjen e zhvillimit ekonomik të Maqedonisë.

Shpërndaj me