Dhjetë projekte nga Programi Vjetor i Ministrisë së Kulturës janë tërhequr pas revizionit të Komisionit të Ministrisë, ka informuar sot ministri i Kulturës, Robert Allagjozovski.
“Në këtë moment komisionet i shqyrtojnë dhe vendosin në lidhje me ankesat. Mënyra në të cilat mundemi t’u përgjigjemi ankesave do të varet nga mjetet që do t’i kemi në disponim”, deklaroi Allagjozovski në pyetje gazetareske për projektet e Programit Vjetor për të cilat ka pasur shumë reagime në opinion dhe për të cilën u kërkua revizion.

Loading...

Shpërndaj me