Ndeshja mes Derbi Kauntrit dhe Kardifit është ndërprerë ende pa filluar, për shkak të një alarmi të ngritur nga policia, por ende nuk janë zbuluar shkaqet e kësaj emergjence. Lojtarët kishin dalë në nxehje para se të fillon ndeshjen, ndërsa disa tifozë kishin filluar të mbushnin shkallët e stadiumit.

Vëmendje iu lutem, kjo është një emergjence. Ju lutemi largohuni nga stadiumi nga dalja më e afërt e mundshme”, ka mjaftuar kjo thirrje në mikrofonat e stadiumit dhe dyert e emergjencave u hapën, prej nga u larguan tifozët me shpejtësi, ashtu si edhe lojtarët.

Loading...

Shpërndaj me

Loading...