• Meghan Markle, personi më i kërkuar në Goo...

  • Më shumë se 300 të vdekur nga sëmundja e E...

  • Kosovë, opozita kërkon rishikim të buxheti...

  • Trump dhe Erdogan bisedojnë për situatën n...

  • Vdes legjenda e xhazit, Nancy Wilson

  • Izraeli arreston 40 veta për terrorizëm