Kaliforniani Xhim Arrington mban titullin botëror si bodibilderi më i moshuar i globit. Arrington me palestër ka filluar të merret në moshën 15 vjeçare si mënyrë për tu kuruar nga një së sëmundje që ai vuante si fëmijë, tani ai është 85 vjeç.

Është ndjesi e mrekullueshme të jesh në palestër dhe të punosh me muskujt. Ende vazhdoj të marr pjesë në gara dhe do vazhdoj për aq kohë sa të mundem”, u shpreh Xhim Arrington, sportist.

Me një numër të madh çmimesh e trofesh 85 vjeçari ene nuk planifikon të dorëzohet nga karriera e tij.

Shefkije Alasani

Shpërndaj me