Interi ka kryer shkëmbimin me Roma Politano-Spinazzola, teksa dy futbollistët do të kryejnë vizitat mjekësore dhe firmat mbi kontrata, për t’u bërë zyrtar më pas në këto transferime. Spinazzola u duk tepër i qeshur duke dalë nga zyrtat e Komitetit Olimpik Italian ku morri edhe dritën jeshile përpara kalimit te Interi, një ritual i zakonshëm. “Flasim nesër”, tha ai, edhe pse ishte tepër i lumtur në fytyrë! Spinazzola luan mbrojtës i majtë, teksa në verë Roma e mori nga Juventusi.

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...