Këngëtari dhe deputeti i Kuvendit të Kosovës, Labinot Tahiri ka njoftuar se do të ndajë 1000 euro nga paga e tij, për të ndihmuar në rindërtimin e Katedrales Notre Dame.

“Si qytetarë i ri i këtij atdheu, humanitar, këngëtarë, e tani deputet i zgjedhur nga dora e 20 mijë të rinjëve e të rejave nē Parlamentin e Kosovës, dua të ndaj nga paga ime mujore, 1000 euro për rastin e Notre Dame!”, ka shkruar Tahiri mes tjerash në profilin e tij në Facebook.

 

Loading...

Shpërndaj me

Loading...