Është shumë e rëndësishme që vendi juaj i punës të jetë i pastër.

Andaj më poshtë u sjellim dy këshilla për të krijuar një ambient të mirë dhe të pastër të punës.

Pastroni, ndani dhe qartësoni hapësirën tuaj

Mos mbani gjëra të vjetra e të panevojshme në rrethin tuaj. Merreni shportën e mbeturinave dhe filloni punën, kështu do të lironi hapësirën për gjërat që ju nevojiten me të vërtetë. Mos e ngarkoni zyrën me gjërat e juaja personale.

Gjeni vend për çdo gjë

Në mënyrë që të shmangni tollovitë e ardhshme, secili gjësend në zyrën tuaj duhet të ketë vendin e vet. Tollovia ndodh kur gjërat nuk kanë vendin e caktuar.

Shpërndaj me